Onze zoon Xander voelt zich helemaal thuis op ExpeditieWijz. Al bij de eerste keer kijken, zag hij het helemaal zitten, dit was het! Ik kom hier op school hoor, zei hij tegen Kim en Monique. En daar konden wij, als ouders, alleen maar achter staan. Vanaf het begin werkte de Jeelo methode heel fijn voor Xander. Hij kreeg structuur, leerde plannen, ging uitdagingen aan en leerde vooral heel veel. En wat voor ons het belangrijkste was: Hij zat weer lekker in zijn vel, kwam elke dag vrolijk uit school, hij straalde en genoot van elke seconde! Nu, tijdens de lockdown, was het even aanpassen, en vond Xander het eigenlijk heel erg spannend allemaal.

Maar gelukkig viel het allemaal heel erg mee. ExpeditieWijz doet er alles aan om het zo fijn mogelijk te maken voor hem. De lesstof staat klaar in Jeelo, elke dag wordt de planning gemaakt en doorgenomen, er zijn genoeg contact/ meet momenten en er is dus structuur. Dit werkt voor Xander super. Hij weet precies wat er komt, en wat hij moet doen. Zo vliegt de dag voorbij!

Deze week is hij oa met een plattegrond bezig van onze straat, hij wordt er zo blij van! En ondertussen leert hij zoveel, echt gaaf om te zien als ouder. Ook de rekentuin vindt hij fantastisch om te doen, en wat is hij trots op zijn prijzenkast! Het lezen was voor Xander niet altijd vanzelfsprekend, maar door het op vaste momenten in te plannen, hoort het nu bij de structuur en begint hij er zelfs plezier in te krijgen. Echt winst dus! We kunnen nog wel even doorgaan, maar het belangrijkste wat we hier willen vertellen is, dat ze je kind zien, zichzelf laat zijn, en uitdaagt tot nieuwe ontdekkingen. We zijn elke dag nog zo blij met onze keuze voor deze school, wat doen ze het geweldig!